欢迎您,请登录 或注册
设为首页 | 点击收藏 | 咨询热线:QQ:1464534191 
报考
辅导
试题
网校
面授
    您现在的位置:31省市学位英语网>>北京>>经典试题库
北京学位英语预测试卷二
2014-04-17 14:19     来源:31省市学位英语网  [ ]

北京学位英语考前预测试卷一

 

Part I Reading Comprehension (30%)

Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choice

    By adopting a few simple techniques, parents who read to their children can greatly increase their children''s language development. It is surprising but true. How parents talk to their children makes a big difference in the children''s language development. If a parent encourages the child to actively respond to what the parent is reading, the child''s language skills increase.

    A study was done with 30 three-year-old children and their parents. Half of the children participated in the experimental study; the other half acted as the control group. In the experimental group, the parents were given a two-hour training session in which they were taught to ask open-ended questions rather than yes-or-no questions. For example, the parent should ask, "What is the doggie doing?" rather than "Is the doggie running away?" The parents in the experimental group were also instructed in how to help children find answers, how to suggest alternative possibilities and how to praise correct answers.

    At the beginning of the study, the children did not differ in measures of language development, but at the end of one month, the children in the experimental group showed 5.5 months ahead of the control group on a test of verbal expression and vocabulary. Nine months later, the children in the experimental group still showed an advance of 6 months over the children in the control group.

 

 

1. Which of the following can be inferred from the passage?

A Children who talk a lot are more intelligent.

B Parents who listen to their children can teach them more.

C Active children should read more and be given more attention.

D Verbal ability can easily be developed with proper methods.

 

答案:D

 

本题考查的是考生对细节的把握。答案在第一段:“By adopting a few simple techniquesparents who read to their children can greatly increase their children's language development(父母给孩子读书的时候,通过采用一些简单的方法可以提高孩子的语言能力。),因此可以得出这样的结论:“语言能力可以通过适当的方法来提高。”D正确

 

2. What does "it" in line 2 can most probably be replaced by?

A Parents increasing children's language development_________.

B Reading techniques being simple

C Parents reading to children

D Children's intelligence development

 

答案:A

 

本题考查的是考生对具体词汇及结构的把握。根据上文第一句和第三句中的children's language development部分,可以看出it指父母能提高孩子的语言能力。代词的指代内容一般应从该句的上下句中找。

 

3. According to the author, which of the following questions is the best type to ask children about?

A Do you see the elephant?

B Is the elephant in the cage?

C What animals do you like?

D Shall we go to the zoo?

 

答案:C

 

本题考查的是考生对细节的把握。答案在第二段:“In the experimental groupthe parents were given A two-hour training session in which they were taught to ask open-ended quest-tins rather than yes-or-no questions(在进行实验的这一组里,给家长进行两小时的培训,让他们学会向孩子们提一些自由回答不能用是或不是回答的问题。)”再根据下文提问的举例可看出家长提出的最好的问题应该是:“What animals do you like?(你喜欢什么样的动物?)C为正确答案。

 

4. The difference between the control group and the experimental group was_________.

A the training that parents received

B the age of the children

C tile books that were read

D the number of the children

 

答案:A

 

本题考查的是考生对细节的把握。答案在第二段“In the experimental groupthe parents were given a two-hour training session(在进行实验的这一组里,给家长进行两小时的培训),文章的调查研究中把孩子及其家长分成两组,显然区别在于实验组里的家长接受了培训。

 

5. The best conclusion we can draw from the passage is that_________.

A parents should be trained to read to their children

B the more children read, the more intelligent they will become

C children's language skills increase when they are required to respond actively

D children who read actively seem six months older

 

答案:C

 

本题是推断题,也是考查对文章细节的把握。答案在第一段最后一句话。“If a parent encourages the child to actively respond to what the parent is readingthe child's language skills increase(如果家长鼓励孩子们对于家长给他们读的书的内容做出积极的反应,那么孩子们的语言能力就会提高。)”因此C为正确答案。

    Man is a land animal, but he is also closely tied to the sea. Throughout history the sea has served the needs of man. The sea has provided man with food and a convenient way to travel to many parts of the world. Toady, experts believe that nearly two-thirds of the world''s population live within eighty kilometers of the seacoast.

    In the modern technological world the sea offers many resources to help mankind survive. Resources on land are beginning to grow less. The sea, however, still offers hope to supply many of man''s needs in the future.

    The riches of the sea yet to be developed by man''s technology are impressive. Oil and gas explorations have existed for nearly thirty years. Valuable amounts of minerals such as iron, copper and so on exist on the ocean floor.

    Besides oil and gas, the sea may offer new sources of energy. For example, warm temperature of the ocean can be used as the steam in a steamship. Sea may also offer a source of energy as electricity for mankind.

    Technology is enabling man to explore even deeper under the sea. It is obvious that the technology to harvest the sea continues to improve. By the 2050.

    Experts believe that the problems to explore the food, minerals and energy resources of the sea will have been largely solved.

 

 

6. What is the beat title for the passage?

A Needs of Man.

B Sea Harvest and Food

C Sea and Sources of Energy

D Sea Exploring Technology.

 

答案:D

 

这篇文章主要讲的海洋资源的利用。作者一直在强调,技术在海洋资源探测中所起到的重要作用。并在文章结尾说,随着技术的进步,从海洋中发掘食物、矿物和新能源的问题将在很大程度上得到解决。

 

7. It can be inferred from the passage that______.

A man hasn't completely made use of the riches of the sea

B technology for exploring the sea has been solved

C harvesting rice in the sea will be made possible

D in the near future man can live on the ocean floor

 

答案:A

 

人类还没有完全利用海洋的丰富资源。文章的第二段提到,随着陆地资源的日益枯竭,海洋还能为人类未来的需求提供资源。第三段的开头承接说,海洋可开发的丰富的资源是非常惊人的。所以选A

 

8. Why does the author mention a steamship?

A To illustrate that man can make use of sources of energy from the sea.

B To show that a steamship is better than other kinds of ships.

C To argue that man should use steamships.

D To indicate that it is warmer in the ocean than on land.

 

答案:A

 

作者在文章中提到蒸汽船,就是为了说明人类可以利用很多种海洋资源。文章第四段说,除了石油和天然气,海洋还提供了很多新能源,接着就以蒸汽船为例证明这一点。

 

9. According to the author, technology is important because______.

A resources on land are running short in ten years

B man can use it to explore the deeper sea

C it is a lot of fun diving into the sea

D ancient people used it to explore the sea

 

答案:B

 

人类可以利用技术开发深海。第三段第一句作者提到,人类利用技术可以开发的海洋资源是惊人的。其他三项都没有提到。

 

10. According to the author, when will the problems to explore the deeper sea largely be solved?

A In the next generation.

B By the end of the 20th century.

C In the near future.

D By the middle of the 21st century.

 

答案:D

 

21世纪五十年代。就是2050年左右。

    The agriculture revolution in the nineteenth century involved two things; the invention of labor-saving machinery and the development of scientific agriculture. Labor-saving machinery naturally appeared first where labor was scarce. "In Europe", said Thomas Jefferson, "the object is to make the most of their land, labor being sufficient; here it is to make the most of our labor, land being abundant. " It was in America, therefore, that the great advances in nineteenth — century agricultural machinery first came. At the opening of the century, with the exception of a crude (粗糙的) plow, farmers could have carried practically all of the existing agricultural tools on their backs. By 1860, most of the machinery in use today had been designed in an early form. The most important of the early inventions was the iron plow. As early as 1890 Charles Newbolt of New Jersey had been working on the idea of a cast-iron plow and spent his entire fortune in introducing his invention. The farmers, however, would home none of it, claiming that the iron poisoned the soil and made the weeds grow. Nevertheless, many people devoted their attention to the plow, until in 1869, James Oliver of South Bend, Indiana, turned out the first chilled-steel plow.

 

11. The word "here" (Para, 1) refers to_________.

A Europe

B America

C New Jersey

D Indiana

 

 

答案:B

 

本题考查的是考生对细节的把握。根据here上文Thomas Jefferson(美国人)和下文的in America,这里的“here”指的是美国。

 

12. Which of the following statement is NOT true?

A The need for labor helped the invention of machinery in America

B The farmer rejected Charles Newbolt's plow for fear of ruin of their fields.

C Both Europe and America had great need for farm machinery.

D It was in Indiana that the first chilled-steel plow was produced.

 

答案:C

 

本题考查的是考生对细节的把握。文章中有这样的句子:“In Europethe object is to make the most of their landlabor being sufficienthere it is to make the most of our laborand land being abundant(在欧洲……我们的目标是劳动力充足,要充分利用土地;在美国土地充足,要正确使用劳动力。)”因此说欧洲和美国都亟须农业机械化是错误的。C正确答案。

 

13. The passage is mainly about_________.

A the agriculture revolution

B the invention of labor saving machinery

C the development of scientific agriculture

D the farming machinery in America

 

答案:B

 

此题考查的是考生对整篇短文主要内容的理解。由第一部分文章总体结构分析“围绕节省劳力的机械发明展开”文章的中心思想应当是“节省劳力的机器发明”。

 

14. At the opening of the nineteenth- century, farmers in America_________.

A preferred light tools

B were extremely self-reliant(自给的)

C had many tools

D had very few tools

 

答案:D

 

本题考查的是考生对细节的把握。文章中有这样的句子:“At the opening of the centurywith the ex-caption of a crude plowfarmers could have carried practically all of the existing agricultural tools on their backs(在本世纪初,除了一个粗糙的耕犁之外,农民可以把其余所有的农具放在背上。)”说明当时的农具很少。D为正确答案。

 

15. It is implied but not stated in the passage that_________.

A there was a shortage of workers on American farms

B the most important of the early invention was the iron plow

C after 1869, many people devoted their attention to the plow

D Charles Newbolt had made a fortune by his cast-iron plow

 

答案:A

 

本题是推断题,也是对文章细节的考查。根据“In Europethe object is to make the most of their landlabor being sufficienthere it is to make the most of our laborand land being abundant(在欧洲……我们的目标是劳动力充足,要充分利用土地;在美国土地充足,要正确使用劳动力。)”可推知“美国缺乏劳动力。”B在文章中“The most important of the early inventions was the iron plow.”有说明;根据“many people devoted their attention to the plowuntil in 1869James Oliver of South BendIndianaturned out the first chilled steel plow.”可知C与此句意思相反,为错误项。根据“spent his entire fortune in introducing his inventionThe farmersHoweverwould home none of it”可推知Charles Newbolt并没有因此而发财,D项也错误。

Part II Vocabulary and Structure (30%) Directions: In this part, there are 30 incomplete sentences. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding lett

16. Let''s finish our homework in a few seconds; it''s time we_________.

  A played football

B will play football

C play football

D are playing football

 

 

答案:A

 

本句考查It is time that从句(谓语动词用过去时表示虚拟)

17. A man is being questioned in relation to the______ murder.

  A advised

B attended

C attempted

D admired

 

 

答案:C

 

此题考查的是过去分词辨析。主要根据是其动词含义。A是被建议的;B是被参加的;C被试图的;D被钦羡的。attempted murder是“故意杀人”固定说法。

18. The definition leaves_________ for disagreement.

  A a small room

B much room

C great deal room

D not so big a room

 

 

答案:B

 

room:空间,地方;不可数名词。much修饰不可数名词。而deal后又不能直接跟room,因此B为正确答案。本句的意思是:“这个定义留下许多争议的余地。”

19. As Christmas was coming, the town began a_________ clearing on a large scale.

  A through

B thorough

C though

D thought

 

 

答案:B

 

考查词汇“彻底的”大扫除,用thoroughA.通过;C.虽然;Dthink的过去式,认为。

20. If you go to the movie tonight, so______ I.

  A will

B do

C am

D can

 

 

答案:A

 

此题考查的是So引导的倒装句,表示“…也是如此”。一般来说So后面的谓语要和前一句 话的一致。但在这里,if引导的从句比较特殊,用一般现在时表示将来,而So后要还原为将来时。

21. Over ten people died and twenty people were wounded________ in the train crash.

  A horribly

B wrongly

C bitterly

D seriously

 

 

答案:D

 

词义辨析。horribly可怕地,恐怖地;wrongly错误地;bitterly充满仇恨地,悲伤地;seriously严重地。在这次火车相撞事故中,十多人遇难,二十多人严重受伤。

22. Why not_________ Professor Li for help? He is kind —hearted and willing to help.

  A ask

B you ask

C to ask

D your asking

 

 

答案:A

 

本题考查的是固定句型Why not do sth./Why don't you do sth.如:It's a good day todayWhy not go for a walk?今天天气不错,为什么不去散步呢?

23. All things_________, the planned trip had to be called off.

  A considered

B be considered

C considering

D having considered

 

 

答案:A

 

在句中表示被动它是句子的插入成分用过去分词。

24. Charles Dickens_________ many wonderful characters in his novels.

  A invented

B discovered

C uncovered

D created

 

 

答案:D

 

他在他的文章中创造了许多精彩的片段。invent发明discover发现uncover无盖的create创造。

25. The news quickly spread through the village_________ the war had ended.

  A which

B what

C that

D where

 

 

答案:C

 

that引导一个同位语从句,that the war had endednews的同位语,说明news的内容。

26. It is a good idea for parents to monitor the_________ as well as the kind of television that their children watch.

  A number

B size

C amount

D screen

 

 

答案:C

 

“让父母监督孩子看电视的数量及种类是个好主意”第一项指可数名词,第二项尺码,最后一项,屏幕,都不符合。Camount数量,可用于不可数名词。

27. When there are small children around, it is necessary to put bottles of pills out of

  A hand

B hold

C place

D reach

 

 

答案:D

 

短语辨析。out of hand无法控制,立刻,如:The boys have got quite out of hand.男孩子们变得无法控制。The situation needed to be dealt with out of hand.这情况需要立即处理。out of hold,并无此搭配。out of place不在合适的位置,不适当的,如:His clothes are quite out of place at a formal dinner.他的衣服不适合出席正式餐会。out of reach够不着,如:Keep chemicals out of the reach of children.把化学品放在孩子们够不着的地方。应选D[译文]有小孩在时,应该把药瓶置于他们够不着的地方。

28. History is a record of mankind; different historians,_________, interpret it differently.

  A therefore

B on the contrary

C however

D consequently

 

 

答案:C

 

本句的意思是历史是人类的记录,然而不同的历史学家对它有不同的解释.

29. Small talk is a good way to kill time, make friends and____ something with others.

  A argue

B replace

C share

D match

 

 

答案:C

 

此题考查的是动词辨析。Argue争辩,为不及物动词;replace为取代,replace A with B,用B取代Ashare为分享,共享;match为搭配,比得上。根据题意,谈话是消磨时间,结交朋友和和别人分享的好办法,故选share

30. It is from my grandparents________ I learned a lot.

  A who

B whom

C that

D which

 

 

答案:C

 

强调句型。It'sthat…是典型的强调句。我从祖父母那学到了很多东西。

31. It was not until it got dark_________ working.

 

A that they stopped

B when they stopped

C did they stop

D that they didn't stop

 

答案:A

 

本题考查的是强调句型。It is not untilthat是对notuntil结构的强调,意思是直到什么时候才…。本句的意思是直到天黑他们才停止工作。

32. _________, he felt tired out after the long journey for eight hours.

 

A Strong as he is

B The stronger he is

C Strong man that he is

D For he is strong

 

答案:A

 

本题考查as引导让步状语从句时的特殊用法,即部分倒装—adjas sb is,表示转折关系,下面的句子的意思一般和形容词的词义相反。所以选A

33. _________, a form must be filled in.

 

A If you want to get this job

B In order to get this job

C Making request for this job

D To ask for this job

 

答案:A

 

句意为:如果你想得到这个工作,首先得先填一份表。前后两个分句的逻辑主语都是you,保持一致。

34. Because of many mistakes, she was made_________ these letters again.

  A type

B to typing

C typed

D to type

 

 

答案:D

 

这里是固定用法,be made to do“被强制/被要求做…”。

35. There was nobody________ when we came round the corner.

  A out of sight

B at sight

C by sight

D in sight

 

 

答案:D

 

短语辨析。out of sight看不见,在视野之外,如:Don't let the children out of your sight.别让孩子们走出你的视野。at sight一看见就,如:She identified me at the first sight.她一眼就认出了我。by sight并无此搭配。in sight看得见,在望,在即,如:There is nobody in sight in the building.楼里见不到一个人。根据句意,应该选D[译文]我们经过那个角落时没看见一个人。

36. Sorry, officer. I_________ at 80 miles but I didn''t see any sign in the area telling people how fast they can drive.

 

A should not drive

B shouldn't have driven

C mustn't drive

D can't drive

 

答案:B

 

本题考查的是情态动词表示虚拟语气的用法。shouldn't have sthdone是典型的与事实相反的虚拟语气用法,意为我本不该做某事,却那样做了。结合题意,我本不该开到每小时八十英里的时速,但是没有标示牌表示速限。

37. The monitor_________ the examination papers to the class for his teacher.

  A delivered

B distributed

C reported

D presented

 

 

答案:B

 

分发deliver投递,分送report是报告represent象征,表现,均与题意不符。

38. Tom_________ the shopkeeper with overcharging him for the articles he had bought.

  A accused

B charged

C blamed

D criticized

 

 

答案:B

 

charge with…:指控,指责;固定搭配。本句的意思是:“汤姆指控这个店员,对他在此买的商品多收了钱。”因此B最符合题意。accuse sb of sth:指责,指控。accuse sbof a crime:指控某人犯罪。blame sth on sb:把某事怪罪到某人头上。如:They blamed the failure on George.他们把失败怪罪到乔治头上。criticize:批评。

39. With the bridge_________, there was nothing for it but to swim.

  A was destroyed

B destroying

C being destroyed

D destroyed

 

 

答案:D

 

本题考查的是with加分词表状态。destroy是动词,它的过去分词形式加“ed”,即被毁坏.

40. Who would you rather have______ the computer, Mr. Lin or Mr. Chen?

  A repaired

B repair

C repairing

D to repair

 

 

答案:B

 

此题考查的是have后面的宾补情况。Have sbdo sth,让某人做某事,这里是将sb提前至前面的问语,但后面还是要跟动词原形,故选B

41. The shortage of energy is getting worse. It________ an immediate solution.

  A calls off

B calls up

C calls for

D calls at

 

 

答案:C

 

短语辨析。call off取消,如:I've called off the trip.我取消了旅行。call up召集;打电话;使人想起,如:He called me up from New York.他从纽约打电话给我。call for要求,需要;叫某人来,如:The situation calls for prompt action.形势所迫,必须立即采取行动。call at并无此搭配。根据句意,应选C。能源短缺问题越来越严重了,必须马上解决。

42. The old gentleman never fails to help________ is in need of his help.

  A whom

B who

C whoever

D whomever

 

 

答案:C

 

宾语从句的引导词。根据句意,帮助对象不确定,因此从CD进行选择。此处的引导词既是help的宾语,又是从句的主语,但强调的是后一种身份,用主格。如:I'll take whoever wants to go.谁愿意去我都带。[译文]这位老绅士从不拒绝那些需要他帮助的人。

43. We were_________ for half an hour in the traffic and so we arrived late.

  A kept up

B held up

C cut up

D brought up

 

 

答案:B

 

此题也考查词组辨析,keep up保持;hold up阻挡;cut up切碎;bring up抚养,此处为被堵了半小时,所以只能选B

44. If the wounded soldier had been given first_________, he would not have died.

  A help

B aid

C care

D attention

 

 

答案:B

 

first aid表示急救这句话的意思是如果这个受伤的战士能得到及时的治疗,他就不会牺牲。

45. I don''t think it advisable that Tom_________ to the job since he has no experience.

  A be assigned

B is assigned

C will be assigned

D has been assigned

 

 

答案:A

 

it advisable that……”从句虚拟语气“should do should可省略。

Part III Identification (10%) Directions: Each of the following sentences has four underlined parts marked A, B, C and D. Identify the one that is not correct. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the cente

46. Between (you and I), we (have had) an eye (on) him for some time, and he (might be) a runaway.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:A

 

应改为between you and me,代词要用宾格。本句意思:“咱们私下说说,我们已经观察他好久了,他可能是个逃犯。”

47. We (saw) a big dog that was fierce and (felt frightened) (in) (our way) home.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:C

 

应改为onon one's way home在某人回家的路上,为固定用法。

48. How (could) you make(such) a little child (to help) you (carry) the big box?

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:C

 

应改为helpmake sbdo sth直接接动词原形,不必加to或变为动名词形式。

49. You (can see) the whole city (for miles) (from here) (in) a clear day.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:D

 

应改为on。具体到某一天,前面介词用on

50. The old man (will never) forget the event, (that) (has changed) his life (ever since).

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:B

 

应改为which这是非限制定语从句,逗号后面应用which引导。

51. This is (such) a beautiful day that everyone (around) us (feel like) (going out) for a walk.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:C

 

应改为feels likeeveryone等不定代词做主语,后面谓语动词要用单数形式。

52. (Comparing) with the weather (of) last winter, it is (much) milder and more pleas ant (this winter).

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:A

 

应改为compared.因为分词的主语和句子的主语不一致。本句意思:“和去年冬天比较,今年冬天的天气更温暖、更宜人。”

53. "(Never) I (have heard) such (a thing) in my life!"(said) the old man.

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:B

 

应改为have I heardnever如放在句首,则表示句子需要倒装,将助动词have提前。

54. The way (which) the different kinds of rock (lie on) (one another) helps to tell the story (of long ago).

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:D

 

应去掉ofLong ago为时间副词,可直接作后置定语,不用加介词。

55. (Did) anyone (inform) you (with) the change of the schedule that (had been decided) yesterday ?

  A A

B B

C C

D D

 

 

答案:C

 

应改为ofInform sb of sth,为固定搭配,不用with

Part IV Cloze (10%) Directions: There are 20 blanks in the following passage, and for each blank there are 4 choices marked A, B, C and D at the end of the passage. You should choose ONE answer that best fit into the passage. Then mark the correspondi

    About a month ago I was present at a serious occasion of the reading of a will. I can remember one passage that particularly struck me. It ran something B1 this.

    "And I direct that $10,000 be B2 to old William B, whom I have wished to help for many years, B3 always put off doing so." It B4 the last words of a dying man. But the story does not B5 there. When the lawyers came to B6 out the bequest (遗赠) , they discovered that old William B had B7 , too, and so the B8 deed was lost.

    I felt rather B9 about that. It seemed to me a most regrettable B10 that William should not have had his $10,000 just B11 somebody kept putting B12 giving it to him. And from B13 accounts, William could have done with the B14 . But I am sure B15 there are thousands of kindly little deeds waiting to be B16 today, which are being put off " B17 later. "

    George Herbert, in praise of good intentions, B18 that "One of these days is better than B19 of these days. " But I say that B20 is better than all.

 

 

56.

A about

B like

C for

D of

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:B

 

这句话的意思是:我记得有一小节的内容给了我特别的冲击,它叙述了像这样的事情。like为介词:跟…一样。

 

57.

A consumed

B cost

C paid

D devoted

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:D

 

Devote to:奉献给,送给。(consume为消费;cost为花费,pay为支付,根据后面一句意思,“是我多年想帮助的一个朋友”,所以只有D最符合题意。

 

58.

A and

B or

C still

D but

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:D

 

我多年来都希望帮助他,但一直没有做到,but表示转折。Put off:拖延。

 

59.

A was

B were

C is

D has been

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:D

 

这是一个将要死去的人最后的遗言。根据正文整体时态,此处也应用过去时。

 

60.

A remain

B end

C finish

D appear

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:B

 

前面说到最后的遗言,也就是遗嘱宣读完了,然后用but表示转折,说明故事还没有完。Finish多表示完成某事,end有结束的意思。

 

61.

A find

B point

C put

D carry

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:D

 

Carry out:执行。宣读完后律师要执行遗嘱的内容,进行馈赠。Find out找出,查明;point out指出;put out熄灭,扑灭。

 

62.

A died

B disappeared

C escaped

D hidden

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:A

 

人们发现old William B也怎么样了,其余三选项是在前面都没有出现的动作,前面只谈到了死亡,因此选died

 

63.

A invaluable

B identical

C good

D historic

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:C

 

因此照顾old William B善行也不能实现了。Good deed:善行。Invaluable为无价的;identical相同的;historic历史性的,用在此处过于夸张,不合适。

 

64.

A happy

B sorry

C faithful

D exciting

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:B

 

作者在这里只能感到很遗憾,不可能是激动,忠实或高兴。

 

65.

A matters

B dream

C task

D thing

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:D

 

对作者来说这是件很可惜的事情。Matters是复数不能与a搭配,梦想和任务都不合适。

 

66.

A because

B for

C as though

D till

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:A

 

old William B没有得到这笔钱,只是因为…。for表示原因时,语气没那么强烈,表示很明显的原因,前面一般加上逗号隔开;而because比较强烈。比如it must have rainedfor the ground is wet

 

67.

A in

B for

C off

D on

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:A

 

Put off:拖延。Put in:提交,插话;put on穿上,没有put for这个短语。

 

68.

A every

B some

C any

D all

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:D

 

from all accounts:据大家所说,固定短语。

 

69.

A payment

B money

C regrets

D expense

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:B

 

do with:利用,使用,这句话的意思是:William本可以利用这个钱生活下去的,也就是遗嘱捐给他的那部分钱。

 

70.

A whether

B of

C that

D often

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:C

 

Be sure that:后面加从句,确信…事。

 

71.

A protected

B made

C done

D rewarded

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:C

 

do a deed做…事情,为固定搭配。

 

72.

A still

B until

C too

D toward

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:B

 

这句话的意思是:本应该在今天完成的善行非得推到以后去做。Until:直到,后加某一时间点(later)

 

73.

A says

B marked

C regrets

D implies

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:A

 

George Herbert颂扬好的意图时说,而不是mark(标志),或regret(后悔),或imply(暗示)

 

74.

A some

B any

C all

D none

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:C

 

最后一句作者说:但是今天比所有其他天都要好,一旦有好的意图就要及时做。因此这里说哪天去做都比所有其他不行动的时候好。

 

75.

A Today

B Spring

C Morning

D Time

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0.05

答案:A

 

句子意思是说:但是今天比所有其他天都要好,一旦有好的意图就要及时实现。

Part V Translation (20%) Section A Directions: In this part, there are five sentences which you should translate into Chinese. These sentences are all taken from the 3 passages you have just read in the part of Reading Comprehension. You can refer ba

76. The parents in the experimental group were also instructed in how to help children find answers, how to suggest alternative possibilities and how to praise correct answers.

 

 

答案:也教实验组的家长们学会如何帮助孩子找到答案,怎样提出可供选择的可能以及如何称赞孩子正确的答案。

 

 

 

77. They contain the quickest and the most efficient means of communicating within their respective culture.

 

 

答案:它们包含着它们自身文化中最快速、最高效的交流方式。

 

 

 

78. The scientists say that those gestures, movements and so on have meaning which words do not carry.

 

 

答案:科学家们说这些手势和动作包含着言语不能表达的内容。

 

 

 

79. We get so used to looking at the movement on it, so dependent on its pictures, that it begins to control our lives.

 

 

答案:我们如此习惯于看着屏幕上的一举一动,如此依赖着电视画面,以致于电视开始控制我们的生活了。

 

 

 

80. The length of time that the person whom you are speaking to looks at your eyes indicates the amount of interest he has in the things you are talking about.

 

 

答案:当你和别人谈话的时候,从他直视你眼睛的时间可以看出他对你的话题感兴趣的程度。

 

 

 

81. 除了英语,你最好再学一门外语。

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0

答案:You'd better learn one more foreign language apart from English

 

 

 

82. 我们的新产品非常受欢迎,对此我们感到十分自豪。

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0

答案:Our new products are well receivedwhich we feel very proud of

 

 

 

83. 我们向李先生学习,因为他有丰富的工作经验。

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0

答案:We learn from MrLibecause he is rich in work experience

 

 

 

84. 这个问题不像我们最初想象的那么复杂。

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0

答案:This issue is not as complicated as I imaged at first.

 

 

 

85. 您能说话大声点好让每个人都听得见吗?

 

该题您未回答:х    该问题分值: 0

答案:Will you please speak louder so that everyone can hear you?

 

北京学位英语网络辅导方案
辅导班次学习内容主讲教师课时原价优惠价试听报名
精讲班知识点精讲
查看详情》
韩丽 李海洋
60
¥450
¥198
报名
强化班答题技巧讲解
查看详情》
韩丽 王海洋
17
¥260
¥98
报名
相关文章
网络课堂MORE>
强化班
报名
精讲班
报名
网校名师MORE>
北京学位英语专家,教授学位英语10年,出版学位英语及四六级考试辅导图书20余本。熟悉考试规律,重视答题技巧的讲解。独创简单易学的授课... 详细信息
考试用书MORE>
学员心声MORE>
历时将近两个月的时间终于通过了学位英语考试,在备考的过程中遇到了无数的困难和障碍,都在网校的同学和老师的帮助下度过了。谢谢了!
参加了学位英语网的课程之后,主要是学到了解决问题的方法,不用再死背单词,这是我感到最欣慰的事情!
感谢31省市学位英语网,高效的学习方法,最新的学习资料,最顶尖的教学团队,合理的学习安排和人性的管理!
友情链接: