欢迎您,请登录 或注册
设为首页 | 点击收藏 | 咨询热线:QQ:1464534191 
报考
辅导
试题
网校
面授
    您现在的位置:31省市学位英语网>>湖北>>考试动态
2015年湖北学位英语试题:全真模拟
2014-10-12 09:53     来源:31省市学位英语网  [ ]

湖北省成人高等教育学士学位英语考试全真模拟试题

 

Part I Vocabulary and Structure (20 points)

Directions: In this part there are 20 incomplete sentences. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

1. He knows little of English, to say ________ of English culture.

A. something        B. everything        C. nothing        D. anything

2. Being ignorant of the law is no ________ of breaking the law.

A. reason           B. excuse           C. ground         D. point

3. The new law, it is said, will be ________.

A. put into effect                        B. taken into account    

C. kept in sight                         D. brought to mind

4. Life is often compared ________ a stage by many writers.

A. like             B. as               C. with           D. to

5. Television makes us better ________ than ever before.

A. inform               B. informing         C. informed          D. to be informed

6. You could have done much better yesterday. Why ________?

A. didn’t you        B. couldn’t you      C. hadn’t you       D. shouldn’t you

7. Air, or ________ is called atmosphere, surrounds the whole earth.

A. it               B. that              C. which          D. what

8. If I do something in vain, I do it ________.

A. without interest   B. without success        C. with difficulty    D. with ease

9. The old man walked slowly, stopping frequently ________.

A. on rest                B. at rest             C. resting          D. to rest

10. The pain will go away ________.

A. by and by           B. by any chance      C. all over          D. at present

11. Don’t you think it is time you ________ smoking?

A. give up         B. gave up                   C. would give up     D. should give up

12. ________ was pointed above, this substance can be used as a substitute.

A. It                  B. That              C. What            D. As

13. I couldn’t find Peter, ________ did I know where he had gone.

A. never             B. either             C. nor              D. as

14. If I say I don’t think much of this book, this means that ________.

A. I never read it                                    B. I seldom think about it     

C. I have no idea of it                                   D. I have a poor opinion of it

15. When you ________ this over with her, you should not see her any more.

A. talk                 B. talked            C. will talk          D. talking

16. The ________ flowers were all that remained.

A. two yellow little                      B. little two yellow

C. yellow two little                      D. two little yellow

17. The Olympic Committee has drawn up strict rules for the sportsmen to ________.

A. go by               B. go on                C. go over             D. go after

18. I’m far from ________ with what you have done.

A. pleased            B. pleasing          C. pleasure              D. please

19. The ability ________ is very important for any speaker.

A. to hear clearly                                 B. to be clearly heard    

C. to hearing clearly                     D. to being clearly heard

20. ________ she finds out that you’ve lost her books.

A. As if             B. Even if            C. What if             D. Suppose that

 

Part II Reading Comprehension (40 points)

Directions: There are four passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

Passage 1

 “High tech” and “state of the art” are two expressions that describe very modern technology. High tech is just a shorter way of saying high technology. And high technology describes any invention, system of device that uses the newest ideas or discoveries of science and engineering. What is high tech? A computer is high tech. So is a communications satellite. A modern manufacturing(生产) system is surely high tech. High tech became a popular expression in the United States during the early 1980’s. Because of improvements in technology, people could buy many new kinds of products in American stores, such as home computers, microwave(微波) ovens, etc.

“State of the art” is something that is as modern as possible. It is a product that is based on the very latest methods and technology. Something that is “state of the art” is the newest possible design or product of a business or industry. A state of the art television set, for example, uses the most modern electronic design and parts. It is the best that one can buy.

“State of the art” is not a new expression. Engineers have used it for years to describe the best and most modern way of doing something. Millions of Americans began to use the expression in the late 1950’s. The reason was the computer revolution. Every computer company claimed that its computers were “state of the art”.

Computer technology changed so fast that a state of the art computer today might be old tomorrow. The expression “state of the art” became as common and popular as computers themselves. Now all kinds of products are said to be “state of the art”.

21. What is the purpose of the passage?

A. To tell how “high tech” and “state of the art” have developed.

B. To give examples of “high tech”.

C. To tell what “high tech” and “state of the art” are.

D. To describe very modern technology.

22. What can we infer from the passage?

A. American stores could provide new kinds of products to the people.

B. High tech describes a technology that is not traditional.

C. “State of the art” is not as popular as “high tech”.

D. A modern plough pulled by oxen is “state of the art”.

23. All the following examples are high tech EXCEPT ________.

A. a microwave oven    B. a home computer    C. a hand pump    D. a satellite

24. Which of the following statements is NOT true?

A. Since the computer revolution, the expression “state of the art” has become popular.

B. “State of the art” means something that is the best one can buy.

C. With the rapid development of computer technology, a state of the art computer may easily become out of date.

D. All kinds of products are “state of the art” nowadays.

25. The best title for the passage is ________.

A. Computer Technology              B. High Tech and State of the Art

C. Most Advanced Technology         D. Two New Expressions

 

Passage 2

Cheating: the income tax deadline(最后期限) approaches and some taxpayers’ thoughts turn to it. Test time approaches and some students’ thoughts turn to it.

“You want something you can’t get by behaving within the rules, and you want it badly enough you’ll do it regardless of any guilt or deep regret, and you’re willing to run the risk of being caught.” That’s how Ladd Wheeler, psychology(心理学) professor at the University of Rochester in New York, defines cheating.

Many experts believe cheating is on the rise. “We’re suffering a moral breakdown.” Pinkard says, “We’re seeing more of the kind of person who regards the world as a series of things to be dealt with. Whether to cheat depends on whether it’s the person’s interest.” He does, however, see less cheating among the youngest students.

Richard Diensbier, psychology professor at the University of Nebraska in Lincoln, believes that society’s attitudes account for much of the increase in cheating.

“Twenty years ago, if a person cheated in college, society said: That is extremely serious, you will be dropped for a term if not kicked out permanently,” he says. “Nowadays, at the University of Nebraska, for example, it is the stated policy of the College of Arts and Sciences that if a student cheats on an exam, the student must receive an “F” on what he cheated on. That’s nothing. If you’re going to flunk anyway, why not cheat?”

“Cheating is most likely in situations where the vital interests are high and the chances of getting caught are low,” says social psychologist, Lynn Kahle of the University of Oregon in Eugene.

26. The passage centers on ________.

A. convincing the reader that cheating is immoral  

B. discussing the reasons for cheating

C. describing how students cheat on exam

D. discussing how to control cheating

27. Cheating tends to occur when ________.

A. one wants something badly            

B. one can’t get something in a right way

C. it is not very likely to be revealed       

D. a series of things has to be dealt with

28. Which of the following is true according to the passage?

A. It is forgivable to cheat unless money is involved.

B. There has been a quick increase in cheating.

C. Most cheaters are college students.

D. Cheaters do not feel guilty and regretful.

29. What can be inferred from the passage?

A. Cheating is widespread because society is too tolerant.

B. Cheating is the result of intense pressure.

C. Cheating is cheating, whether on a test or on any other occasions.

D. Cheating comes together with civilization.

30. The word “flunk” in paragraph 5 could best be replaced by which of the following?

A. Fear         B. Fail         C. Be pleased         D. Succeed

 

Passage 3

The young people who talk of the village as being “dead” are talking nothing but nonsense, as in their hearts they must surely know.

No, the village is not dead. There is more life in it now than there ever was. But it seems that “village life” is dead. Gone for ever. It began to decline(衰落) about a hundred years ago, when many girls left home to go into service in town many miles away, and men also left home in increasing number in search of a work, and home was where work was. There are still a number of people alive today who can remember what “village life” meant in the early years of the present century. It meant knowing and being known by everybody else in the village. It meant finding your entertainment in the village of within walking distance of it. It meant housewives tied to the home all day and every day. It meant going to bed early to save lamp-oil and coal.

Then came the First World War and the Second World War. After each war, new ideas, new attitudes, new trades and occupations were revealed to villagers. The long-established order of society was no longer taken for granted. Electricity and the motorcar were steadily operating to make “village life” and “town life” almost alike. Now with the highly developed science and technology and high-level social welfare for all, there is no point whatever in talking any longer about “village life”. It is just life, and that a better life.

Finally, if we have any doubts about the future, or about the many changes which we have seen in our lives, we have only to look in at the school playground any mid-morning; or see the children as they walk homeward in little groups. Obviously these children are better fed, better clothed, better educated, healthier, prettier than any generation of children that ever before walked the village street.

31. By saying that village is not dead, but “village life” is dead, the writer suggests that ________.

A. those young people who talk of the village as being “dead” are wrong

B. the two statements are against each other

C. “village life” today is rather uninteresting

D. “village life” today is no longer like what it used to be

32. It was ________ that “village life” began to take a sharp turn.

A. about a century ago

B. during the two world wars

C. with electricity and motorcars introduced into the village     

D. only recently

33. As is suggested in paragraph 2, villagers in the past ________.

A. lived a simpler life than villagers today

B. knew fewer people than villagers today

C. found it difficult to enjoy themselves

D. liked to wash themselves with cold water

34. The expression “… there is no point whatever in talking about …” in paragraph 3 means that ________.

A. there is no end to the talking about…          B. it is harmful to talk about…

C. it is not meaningless to talk about…           D. there is no reason for talking about…

35. From the passage we can see that the writer’s attitude toward “village life” is ______.

A. positive        B. negative        C. neutral            D. unclear

 

Passage 4

We all know that it is possible for ordinary people to make their homes on the equator(赤道), although often they may feel uncomfortably hot there. Millions do it. But as for the North Pole(北极) we know that it is not only a dangerously cold place, but that people like you and me would find it quite impossible to live there. At the present time only the scientists and explores can do so, and they use special equipment. Men have been traveling across and around the equator on wheels, on their feet or in ships for thousands of years; but only a few men, with great difficulty and in very recent time, have ever crossed the ice to the North Pole. So it may surprise you to learn that, when traveling by air, it is really safer to fly over the North Pole than over the equator. Of course, this is not true about landings in the polar region (which passenger aeroplanes do not make), but the weather, if we are flying at a height of 5,000 metres above the Pole, is a delight. At 4,000 meters and more above the earth you can always be sure that you will not see a cloud in the sky as far as the eye can reach. In the tropics(热带), on the other hand, you are not certain to keep clear of bad weather even at such heights as 18,000 or 20,000 meters.

Aeroplanes can’t climb as high or as quickly in cold air as in warm air. Nor can clouds. In practice, this is an advantage to the aeroplane, which is already at a good height when it reaches the polar region and so does not need to climb, while at the same time cold air keeps the clouds down low.

36. “Millions do it.”(Para 1, sentence 2) In this sentence “do it” refers to ________.

A. feeling uncomfortably hot on the equator           B. flying over the North Pole

C. flying over the equator                    D. making homes on the equator

37. The polar region is ________.

A. a good place to land at by aeroplane         B. a good place to fly over

C. a difficult place to fly over                 D. a good place to live in

38. It is a delight to fly at the Pole because there ________.

A. planes fly higher than at the equator

B. the eyes can reach about 4,000 metres

C. planes are clear of bad weather

D. planes fly more quickly than at the equator

39. Aeroplanes can climb quickly ________.

A. in warm air                             B. in cold air

C. when it reaches the polar region            D. only when the clouds are down low

40. Aeroplanes usually do not need to climb quickly or fly high in the polar region because ________.

A. they do not land there                              B. there are no clouds at all

C. they can cross the ice with special equipment    D. it is very cold

 

Part III Cloze (10 points)

Directions: There are 10 blanks in the following passage. For each blanks there are four choices marked A, B, C and D, you should choose one that best fits into the passage. Then mark the answer by blanking the corresponding letter on the Answer Sheet with a pencil.

For reasons of safety and ease of maintenance, Washington and dozens of other communities are building rubber sidewalks made  41  ground-up tires of cars and bikes. The rubber squares are up to three times more expensive than concrete squares but  42  longer, because tree roots-and freezing weather won’t crack them.

That,  43 , could reduce the number of slip-and-fall complaints made  44  uneven pavements. The shock-absorbing surface also happens to be easier on the joints of slow runners and more forgiving when someone slips or falls. And the rubber sidewalks are considered more environmentally friendly. They  45  a way to recycle some of the estimated 290 million tires  46  out each- year in the United States, and they do not restrict tree roots the way concrete squares  47  . Since 2001, a company, Rubber sidewalks, has been grinding thousands of, old tires into small pieces,  48  sticky substances and baking the material into sidewalk sections that weigh less than eleven pounds a square foot, or a quarter of the weight of concrete. The rubber squares are now  49  in two colors of gray and orange. The District of Columbia has spent about $40,000 to replace broken concrete with the rubber squares here and there in a residential  50  northeast of the Capital.

41. A. of                     B. on                    C. by                    D. for

42. A. stay                   B. last                  C. exist                 D. survive

43. A. by turns             B. by return          C. in turn              D. in return

44. A. for                    B. with                 C. to                    D. against

45. A. furnish              B. offer                C. give                 D. refer

46. A. thrown              B. throwing          C. threw                      D. throws

47. A. doing                B. done                C. did                   D. do

48. A. add                   B. added               C. adding              D. adds

49. A. available            B. accessible         C. advisable          D. achievable

50. A. zone                  B. location            C. position            D. neighborhood

 

Part IV Translate from English to Chinese (20 points)

Directions: Read the following passage and translate the 5 parts underlined in the following passage from English into Chinese and write them on the Translation Paper.

(51)One study shows that Americans prefer to answer with a brief “Yes”, “No”, “Sure”, or the very popular “Yeah” rather than with a longer reply. (52) But brief replies do not mean Americans are impolite or unfriendly to some extent. Very often, Americans are in a hurry and may greet you with a single word “Hi”, indeed; this is a greeting you will hear again and again during your stay in the United States. It is used by everyone, regardless of rank, age or occupation. (53)However, those who are accustomed to longer greetings may require a little more time before they feel comfortable with American simple talk.

       Americans sometimes use plain talk when they are uncomfortable. (54) If people praise them or thank them in an especially polite way, they may become uncomfortable and not know what to say in reply. They don’t want to be impolite or rude. You can be sure that they liked what was said about them. Except for certain holidays, such as Christmas, Americans don’t usually give gifts. (55)Thus, you will find Americans embarrassed as they accept gifts, especially if they have nothing to give in return. They are generally a warm but informal people.

 

Part V Writing (30 points)

For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic:

Do “Lucky Numbers” Really Bring Good Luck? Write at least 100 words and base your composition on the outline below and use the words for references as many as you can.

1. 有些人认为某些数字会带来好运。 

2. 我认为数字和运气无关,…… 

解析

 

Part I Vocabulary and Structure

1. C【句意】他不懂英语, 更不必说英语文化了。

【解析】考查固定搭配to say nothing of“更不必说,更谈不上”。

2. B【句意】不懂法不是犯法的借口。

【解析】excuse“借口”;reason“原因”;ground“基础”;point“意义”。B正确。

3. A【句意】据说新法规将开始执行。

【解析】put into effect“使生效,实行”;take into account“把…考虑在内”;keep in sight“看见”;bring to mind“想起”。根据题意,A正确。

4. D【句意】生活经常被作家比作舞台。

【解析】compare to“比作”;compare with“与…相比”。没有compare ascompare like的搭配。因此D项正确。

5. C【句意】电视使我们比以往更见多识广。

【解析】informed是形容词,“有知识的,了解情况的,见闻广的”。其他三项均不符合句意。

6. A【句意】你昨天本来能够做得更好,可你为什么没做好?

【解析】 could have done: 本能够做某事,而实际却没做,是虚拟语气,但后半句why didn’t you? 不是虚拟语气,表示真实状态 昨天的情况。因此选A项。

7. D【句意】空气,或者是被称为大气的东西,包围着整个地球。

【解析】what(连词)在此句中引导名词从句与air并列作句子的主语。

8. B【句意】如果我做某事是徒劳,那就是说我做这事没成功。

【解析】in vain“徒劳,无效”,与without success意思相符。without interest“没兴趣的”;without difficulty “毫不困难的”。

9. D【句意】那位老人行走缓慢,时常停下来休息。

【解析】stop后面可以有两种非谓语动词形式,即:stop to do: 停止某事去做另一件事;stop doing: 停止正在做的某件事情。根据题意,D正确。

10. A【句意】不久以后疼痛将会消失。

【解析】by and by“不久以后”;all over“到处”;at present“目前,现在”;by any chance“万一,碰巧”。根据题意,A正确。

11. B【句意】你不认为该是戒烟的时候了吗?

【解析】句型:It is time + that…中由that引导的从句是虚拟语气句型。从句中的动词应为一般过去时。

12. D【句意】正如上面指出的,这种物质可以被用作替代品。

【解析】此句型是由关系代词as引导的定语从句,as在定语从句中用作主语。

13. C【句意】我找不到彼得, 也不知道他去了哪里。

【解析】nor“也不”,置于否定句之后,在nor之后接“助动词+主语+动词”或“be动词+主语”的倒装句。    

14. D【句意】如果说我对这本书评价不高,这意味着我对这本书评价不好。

【解析】not think much of…:“对……评价不高”与have a poor opinion of …:“对……评价不好或不高”的意思相同。资料来源:31省市学位英语网www.31xuewei.com

15. B【句意】既然你跟她商谈过这件事,你就不应该再见她。

【解析】when 在此句中的意思是“既然”,引导状语从句。又因为句子表示的是过去的含义,应该选择过去时态。故B正确。

16. D【句意】就剩下这两朵小黄花了。

【解析】当若干个形容词修饰一个名词时,排列顺序是:数量 + 质量 + 大小 + 颜色 + 状态 + 名词。

17. A【句意】奥委会制订了严格的规则要运动员遵循。

【解析】go by“遵循”;go on“继续”;go over“复习,检查”;go after“追逐,追求”。

18. A【句意】对你所做的事情我很不高兴。

【解析】far from(副词词组)“远非,完全不,非但不”。所以应选pleased,表示状态。

19. B【句意】让别人听明白,这种能力对任何说话人都是很重要的。

【解析】动词不定式作定语修饰ability,而且此处应使用被动语态的形式。

20. C【句意】如果她知道了你弄丢了她的书怎么办?

【解析】as if“好像”;even if“即使,纵然”;what if“如果…怎么样?”;suppose that“假如”,后跟从句。

 

Part II Reading Comprehension

21. C【解析】主旨题。全文分别讲述了什么是high tech(高端技术)和the state of arts(当前最新水平)。故选C是正确答案。

22. A【解析】推理判断题。第一段最后一句“由于技术的进步,人们在美国的商店里能够买到许多新产品。”从此句可以推断出:美国的商店可以为人们提供新产品。

23. C【解析】 细节题。答案在第一段第四句至第一段最后一句可知ABD项都是高科技,只有C项不是。

24. D【解析】细节题。从最后一段第一、二句“计算机的变化如此迅速以至于今天的高科技计算机明天可能就落后了。高科技这个词会变得如同计算机那样常见和流行。”可知A项和C项正确;从第二段最后两句可知B项正确。所以D项是正确答案。

25. B【解析】主旨题。同第一题。

26. B【解析】主旨题。全文围绕着作弊的原因展开说明,并且在第三段中的society’s attitudes account for much of the increase in cheating.(社会态度说明了作弊现象上升的原因。)也具体指出作弊的原因。资料来源:31省市学位英语网www.31xuewei.com

27. C【解析】细节题。最后一段“当利益很大而被抓住的机会很低时,作弊最有可能发生”。

28. D【解析】细节题。由第二段第一句“你想得到某样东西,但通过合法途径又无法得到,你就会不惜犯罪或后悔并且宁愿冒着被抓的危险去得到它”可知D正确。

29. A【解析】推断题。倒数第二段大意为:过去大学生作弊被看作是极其严重的事情,即使不被永远开除也会被停课一学期,而现在文理学院的政策是对学生作弊的科目以不及格记分,仅此而已。学生会想:反正也是不及格,为什么不作弊呢?所以A项“作弊广为传播是因为社会对此太容忍了”为正确答案。资料来源:31省市学位英语网www.31xuewei.com

30. B【解析】词汇题。flunk所在的句子意思为:反正也是不及格,为什么不作弊呢?所以Bfail“不及格”是正确答案。

31. D【解析】推理判断题。第二段后几句描绘了过去的乡村生活:你认识村中所有人而且村中所有人也认识你;在村中走着就可以去进行娱乐活动;家庭主妇全天在家操持家务;每晚为了节省煤和灯油很早就睡觉了。由此可见,现在的乡村生活与过去不一样。

32. C【解析】细节题。第三段第四句“电和汽车使乡村生活和城镇生活几乎一样”。故选项C符合题意。

33. A【解析】推断题。由第二段后几句(同第11题)可知过去的村民比现在的村民过着更简朴的生活。资料来源:31省市学位英语网www.31xuewei.com

34. D 【解析】语义题。原句there is no point whatever in talking any longer about “village life”.(因为乡村生活与城镇生活几乎相同,谈论乡村生活就没有什么意思了)。故D符合题意。

35. A【解析】纵观全文,尤其在最后一句“现在走在乡村街道上的孩子比以前的孩子吃得更好,穿得更好,受教育更好,更健康,更可爱。”可以看出作者对乡村生活是肯定态度的。因此选A

36. D【解析】Millions do it 指代的就是上句话:it is possible for ordinary people to make their homes on the equator.(对普通人来说在赤道上安家是可以的。)所以do it指代make their homes on the equator.

37. B【解析】 答案在第一段中when traveling by air, it is really safer to fly over the North Pole than over the equator.(坐飞机旅行时飞越北极比飞越赤道更安全)。因此选择B正确。

38. C【解析】答案在第一段最后“地球上4000的高空中就看不到云层,然而在热带,即使到了18千米2万米的高空仍可能有坏天气”。

39. A【解析】第二段第一句“飞机在冷空气中不像在热空气中上升得那么快。”所以A项正确。

40. B【解析】答案在文章的最后一句“飞机在到达极地地区时,保持在一个恰当的高度上,它就无需上升,因为冷空气使云层处在飞机的下方。”

 

Part III Cloze

41. A 【解析】 be made of的意思是“由…制成”,此处的made of作定语修饰rubber sidewalksrubber sidewalks made of ground-up tires of cars and bikes意为“由碾碎的轮胎制作成的橡胶人行道”。

42. B【解析】last持续、维持,此处的last long指“耐用,使用时间长”;stay逗留;保持;exist存在;survive幸免。

43. C【解析】in turn的意思是“反过来,反之”,此处指数根和冰冻的天气不会使橡胶板材开裂的情况反过来会减少因路面不平引起滑道的投诉。by turns轮流,交替;by return是个干扰项,英语中没有这种表达方式;in return作为回报,作为报答。

44. D【解析】make complaints against…是一个固定搭配,意思是“控告…,对…投诉”。

45. B【解析】offer提供,此处指橡胶人行道为每年在美国被扔弃的大约两亿九千万只轮胎提供了回收再利用之道。furnish给…配置,装饰(新居);give给与;refer提交;谈及,参考。

46. A 【解析】thrown是过去分词作定语修饰tires,意为“被扔弃的轮胎”,其它选项语法不符合此题的要求。

47. D【解析】do此处代替前面提到的restrict,避免用词重复。由于句中的concrete squares是复数,所以用do,不用does

48. C【解析】现在分词adding与本句中的baking相呼应,在句中都作状语,表示动作的伴随和补充说明,其逻辑主语是rubber sidewalks,因此选C

49. A【解析】 available可得的,如:TV sets are available in any department stores.电视机在任何一家百货公司都能买得到。accessible易接近的,易获得的,如:Medicine should not be kept where it is accessible to children.药品不应该放在儿童容易得到的地方。advisable明智的,可取的;achievable可完成的。根据句意选A,意为“橡胶板材有灰色和橙色两种颜色可选”。

50. D 【解析】residential neighborhood意为“居民住宅区”。

 

Part IV Translate from English to Chinese

51. 一项研究表明美国人喜欢使用简短的回答,如“Yes”“No”“Sure”,或者使用非常流行的Yeah,而不使用较长的回答。

52. 但是,在某种程度上,简短的回答并不意味着美国人不礼貌或不友好。

53. 然而,对于那些习惯于使用较长问候语的人来说,要习惯美国人的这种简短的回答还要一段时间。

54. 如果人们表扬他们或以一种极其礼貌的方式感谢他们,他们可能会很不舒服,不知道回答什么才好。

55. 结果,你会发现美国人在接受礼物的时候会比较尴尬,特别是他们没有东西回送给你的时候。

 

Part V Writing

 

Do “Lucky Numbers” Really Bring Good Luck?

Some people take it for granted that some lucky numbers can bring them good luck. For instance, the so-called lucky number 8 is widely used now because it is sounded like getting rich in Chinese and is believed to bring good fortune.

  Yet many others don’t think so. They think that numbers have nothing to do with luck. They regard numbers simply as mathematic symbols for counting. They are anything but a mystery. They laugh at those who think numbers can bring good luck.

I’m in favor of the latter opinion. I think our society is very modern now. We mustn’t count on the so-called lucky numbers to fulfill our wishes. Whether we can have good luck depends on ourselves. If we work hard, good luck will come to us.

 

湖北学位英语网络辅导方案
辅导班次学习内容主讲教师课时原价优惠价试听报名
精讲班
查看详情》
韩丽 王海洋
60
¥450
¥198
报名
强化班
查看详情》
韩丽 王海洋
20
¥260
¥98
报名
相关文章
网络课堂MORE>
强化班
报名
精讲班
报名
网校名师MORE>
湖北学位英语专家,讲授湖北学位英语10余年,出版学位英语相关图书20余本,能够让基础薄弱和基础较差的考生一次性顺利通过考试。讲课简单... 详细信息
考试用书MORE>
学员心声MORE>
历时将近两个月的时间终于通过了学位英语考试,在备考的过程中遇到了无数的困难和障碍,都在网校的同学和老师的帮助下度过了。谢谢了!
参加了学位英语网的课程之后,主要是学到了解决问题的方法,不用再死背单词,这是我感到最欣慰的事情!
感谢31省市学位英语网,高效的学习方法,最新的学习资料,最顶尖的教学团队,合理的学习安排和人性的管理!
友情链接: